Speciális keresés Speciális keresés
Mutatás

#14 eAukció - Habsburg és világérmék

Pesek Auctions

Ajánlatunk

194 a(z) legérdekesebb tételek

Mutatás

Fiatal festmények és szobrok 84. aukciója

Xanadu Galeria i Dom Aukcyjny

Ajánlatunk

334 a(z) legérdekesebb tételek

Mutatás
Ajánlatunk

52 a(z) legérdekesebb tételek

Mutatás
Ajánlatunk

148 a(z) legérdekesebb tételek

keyboard_arrow_up

Licitálj a OneBiden, és bővítsd gyűjteményedet.

Most már nem kell elhagynod otthonodat azért, hogy részt vegyél festmények, lenyűgöző plakátok és értékes könyvek aukcióin. Elég, ha a OneBid-en regisztrálsz! Aukciós platformunk 2014 óta működik. Lehetővé tesszük, hogy részt vegyél festmények, művészi kézműves termékek és numizmatika online aukcióin. Regisztrálj, jelentsd be a licitálási hajlandóságát egy adott online aukción, és kezdd el kalandodat a gyűjtéssel. Már egy gazdag gyűjteménnyel rendelkezel? Itt olyan tárgyakat találsz, amelyek azt is kiegészítik!

Élvezd az ajánlattételt bárhonnan a OneBid segítségével!

Mi egy aukciós portál vagyunk, amely halad a korral. Lehetővé tesszük, hogy valós időben kövesd az árverést, és online, bárhonnan, részt vegyél rajta. Ha azonban valamilyen okból nem tudsz részt venni az érdeklő árverésen, egyszerűen állítsd be egy licitkorlátot. Ennek köszönhetően az aukció során az adott tárgy a nevedben automatikusan elárverezésre kerül. Hát nem kényelmes?

Most még könnyebben találd meg az érdeklő tárgyakat!

Létrehoztunk egy aukciós portált, amelynek használata rendkívül intuitív. Csak egy adott művész alkotásait gyűjtöd? Tekintsd meg az alkotóknak szentelt lapot. Keresd meg az érdeklő előadót, és mentsd el a kedvenceid közé. Ha a munkája megjelenik egy online aukción, értesítést kapsz. Használhatod a keresőt is, ahol beírod az érdeklő művek témáját, és azonnal megkapod a találatokat. Készítettünk egy archív lapot is. Megnézheted benne, hogyan alakultak az eddigi árverések. A tételeket kategóriákba csoportosítottuk – azonnal megtekintheted a műalkotások, érmék vagy könyvek online aukcióit. Tekintsd meg a még konkrétabb kategóriákat is. Itt többek között kortárs festményeket, grafikákat, szobrokat, lámpákat és fényképeket találhatsz. A művek, érmék és könyvek online aukcióinak kínálata olyan sokrétű, hogy minden gyűjtő talál magának valót.

Válassz sok értékes tárgy közül

Gondoskodtunk arról, hogy a festmények és egyéb műalkotások online aukciói változatosak legyenek. Mind a tapasztalt gyűjtőknek, mind azoknak, akik most kezdik létrehozni saját mű-, könyv- vagy érmegyűjteményüket. Nincs hiány olyan tárgyakból, amelyek áruk miatt megközelíthetők akár a kezdő gyűjtők számára is. Tekintsd meg a plakátok kínálatát – ezeknek köszönhetően nagyszerű dekorációt nyerhetsz, de nem csak azt. Az elfogadható árak azt jelentik, hogy alacsony költségvetés mellett is befektethetsz. A plakátok értéke jó eséllyel a jövőben jelentősen nőni fog.

Sok drága tárgy is található a műértők és az évek óta gyűjtögető emberek számára. Az online művészeti aukciókon egyedi képeket találsz – kortárs és régi festmények árverései széles választéka érhető el. Az online művészeti aukciókon szobrokat is találsz.

Látogasd meg a OneBid oldalt, és vegyél részt az online aukciókon. Bővítsd festmény-, könyv- vagy érmegyűjteményedet.